divendres, 25 de maig del 2012

SOBREN CINICS I DEGENERATS



El cinisme hipòcrita del conseller Cleries -dels jesuïtes d'ESADE com l'altre Mena de la mateixa mena, en Diego Torres o Enneko Urdangarín-, és -o passa per ser- l'inventor de la Marató de la misèria i qui nega la PIRMI, la retalla o no la paga malgrat es tingui dret i s'hagi fet la paperaça que els amos demanen per l'almoïna,


    
*A la foto:Dos jesuïtes modèlics,tan falsos com lladreS.
                                                          
 Ara també volen fer la tòmbola 
de l'aristocràcia sagnadora repartint almoïnes però privatitzant-la i organitzant-la per treure'n a més negoci des de La seva Caixa. El que diu la veu de l'amo és a l'enllaç, per a qui vulgui llegir la veu dels púlpits d'aquells que amb una mà roben i amb l'altre fan l'almoïna. Preferim destacar dos comentaris, d'un ciutadà i una 

ciutadana, amb les coses clares i ben sabudes. Dos comentaris sincers i intel.ligents i, a més, denúncia de la falsetat immoral del col.locat a la cort dels mentiders.


Stas Rovira: - Bona tarda senyor Cleries , en el meu càs…si em pagués els tres mesos de RIM que m’ha deixat penjats no sé ni perqué… m’estalviaria l’execució d’hipoteca que m’han iniciat el mes passat .. Sobretot perque casa meva no es comprada per especular.. sinó heretada, doncs la meva familia es morta i enterrada fà més de 20 anys. I la vaig tenir que hipotecar perque queia de vella. No hi havia subvencions..de cap mena a la Generalitat… No se si m’he explicat … tant jo com la meva filla i fill li estarem molt agraits si fà vosté el favor d’acomplir amb la seva obligació.
----------------------------------------------
Joan Vallvé: M’agradaria una Marató per la Pobresa que parlés dels motius de la pobresa. La riquesa en temps de crisi no disminueix, senzillament es concentra.
Els rics s’han fet més rics en temps de crisi. Una marató per la pobresa ha de conscienciar sobre els factors que influeixen en la pobresa i la principal (per molt que no els agradi aquesta paraula) és la classe social on es neix. Hi ha classes, no les neguin amb el seva famosa “cultura de l’esforç”..
Em sembla d’una hipocresia important dir que la Generalitat no dimiteix de la seva responsabilitat de lluitar contra la pobresa després del que ha passat amb la RMI, de les nombroses retallades en els serveis bàsics que ajuden a suavitzar aquesta motxilla tant diferent que portem cadascú al néixer.
I no parlem de les retallades de Madrid (de la que sou còmplices).
No heu volgut fer pagar la crisi a qui pot pagar-la, no heu volgut parlar d’ingressos, al contrari, retallant l’impost de successions heu renunciat a 200M€ anuals provinent de 500 famílies amb fortunes considerables (les herencies de més de 2M€).
Hi ha marge, es pot lluitar contra el frau fiscal, es pot implantar un impost a l’energia nuclear, una taxa turística (immediatament, no rebaixada i d’aquí uns mesos com heu pactat amb el PP). I no parlo dels impostos espanyols suprimits o rebaixats al llarg dels 15 últims anys amb els vots sempre favorables del company Duran i Lleida.
I seguiu dient que retallar és molt dolorós però no teniu alternativa.. au va, al menys reconeixeu que d’alternatives n’hi ha però que no us agraden. Lliureu la batalla ideològica, no la negueu.
Ens fan triar entre donar o no donar a la marató per la pobresa apelant a la moral i la ètica individual. Jo apelo a la mateixa moral i ètica que espero que tingui per demanar-li que via impostos progressius feu que els més adinerats, els qui més guanyen i més tenen aportin més i no feu aquestes retallades tant doloroses.
I no em digui que les empreses marxaran, perquè aquesta cançoneta era la que regia la política fiscal d’Irlanda i mireu com està.. si Alemanya, França i els grans estats europeus que tant mirem haguéssin fet cas a aquest argument, no tindrien la fiscalitat tant potent que tenen que permeten una despesa pública tant més gran que la nostra.
Ja se que amb un comentari no canviaré la seva ideologia, doncs ja fa molt temps que s’hi dedica i deu ser clara. Només demano que publiqui el comentari i que si el contesta, faci l’esforç de respondre el que li he dit i no donar una resposta genèrica amparada en la nació, la solidaritat i bla bla bla, si ha de ser així no em contesti.

Sisplau, no neguin l’alternativa, discuteixin-la, rebatin-la amb arguments. No la neguin ni la menysprein com fan ara, és una actitud prepotent que no és digna de la Generalitat de Catalunya. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



La Marató dels hipòcrites: motius per un boicot Que el Govern de CiU-PP, que més ha contribuït en generar misèria en tota l'història de Catalunya, ara tingui la cara dura de fer una pornogràfica “Marató de la Pobresa” a la televisió pública és, sens dubte una repugnant mostra d’hipocresia galopant. La dreta nazionalcatòlica té mala consciència després d’haver eliminat els impostos de successions i patrimonis a les rentes més elevades, mentre condemna a l’atur i als desnonaments a la resta de la població, retira PIRMIS, criminalitza la pobresa, anima als joves a marxar a Londres a servir cafès i tanca hospitals i escoles públiques, mentre subvenciona a les classistes i racistes de l’Opus Dei.

Ara, després de tants crims, CIU pretén rentar els seus pecats amb un fútil circ televisat, per tal de donar quatre molletes a la població desesperada, com aquella dita de missa “en Navidad sienta un pobre en tu mesa”. 
El pitjor, però, és la púrria i la xusma capitalista que mou els fils d’aquesta Marató, tots ells de l’entorn financer i endogàmic dels actuals Consellers, i de Salvador Alemany, president d’ABERTIS i assessor de Mas, mitjançant el CAREC.

1) Les empreses que “aporten” diners a aquesta campanya, per tal de rentar-se la cara:
- ABERTIS, l’empresa que cobra tots els peatges a Catalunya, va augmentar el 2011 un 8% els seus beneficis fins als 720 milions d’euros, al mateix temps que redueix la seva plantilla en 400 treballadors. Tot un exemple d’ètica!
- La Caixa, com no, també hi participa, després de rebre 977 milions públics del FROB i acomiadar 3.500 treballadors en el seu procés de fusió.
- Movistar: va tancar 2010 amb un augment dels beneficis del 31% (uns 10.000 milions). 
Tot i això ha anunciat un ERO per a 8.500 treballadors, al mateix temps que reparteix 450 milions en primes per a directius.- Pricewaterhouse-Coopers: empresa que es dedica a l’auditoria financera. Assessorava Lehman Brothers el 2008, quan es va enfonsar. 
El seu president a Espanya era llavors Luis de Guindos, actual Ministre d’Economia. Actualment assessora a la Generalitat de Catalunya en com fer les retallades en Sanitat-

 El Corte Inglés: la primera empresa que va aplicar la reforma laboral, fent centenars d’acomiadaments per absències justificades al treball2). 

El procés d’atorgament de les ajudes es farà mitjançant un grup assessor format, entre altres, per:- Jaume Lanaspa Gatnau, President de la Fundació La Caixa (entitat que té un pressupost de 168.929.000 euros anuals)
- Josep Santacreu de DKV (empresa d’assegurances mèdiques privades que l’any passat va obtenir uns beneficis de 37,69 milions d’euros)
- Salvador Cardús Ros (col·laborador de La Vanguardia, Grup Godó)


- Anna Mercadé Ferrando, Cambra de Comerç de Barcelona (Patronal dels empresaris comerciants de Barcelona)


Senyors convergents, menys maratons i més polítiques efectives de redistribució de la riquesa, que ja no ens conformem amb les engrunes: volem tot el pastís.



                                                      
*Cleries : a Modor  ...     
FONT  :    EL COLOMÍ MISSATGER







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Opina

GENIAL PENSAMENT

GENIAL PENSAMENT
"Cuando tenía cinco años, mi madre siempre me decía que la felicidad era la clave de la vida. Un día, cuando entré a la escuela, me preguntaron qué quería ser de mayor. Yo escribí "feliz" . Me dijeron que no había entendido la pregunta, y yo les respondí que ellos no entendían la vida". —John Lennon —

.

.

.

.

pensar

pensar

AIXÓ ES LO QUE HI HA !